Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Melexis uvádza na trh snímač s efektom Hall s efektom pre riadenie s elektrickým posilňovačom

S prevádzkovou teplotou medzi -40℃  a 160 ℃, firma tvrdí, že zariadenie kombinuje vysokú linearitu s vynikajúcou tepelnou stabilitou vrátane nízkeho posunu a posunu citlivosti.

Bolo to d- sa vyvinula ako bezpečnostný prvok z kontextu (SEooC), a - vyhovuje norme ISO 26262 a platovej triede AEC Q-100. hall-effect

Podporujúc funkčnú úroveň bezpečnosti ASIL-C v digitálnom (SENT alebo SPC) režime a ASIL-B v analógovom režime, IC môže detekovať interné poruchy a vstúpiť do bezpečného stavu, aby sa zabránilo neúmyselnému správaniu vozidla.


Balík TSSOP-16 tiež obsahuje dve redundantné formy, ktoré umožňujú podporu aplikácií kritických z hľadiska bezpečnosti, ako sú systémy riadenia a brzdenia.

Hall-efekt IC možno použiť aj v prípadoch použitia v automobiloch a priemysle bezdotykové snímanie polohy, vrátane senzorov krútiaceho momentu riadenia, zrýchlenia, brzdy alebo pedálu spojky, snímačov absolútnej lineárnej polohy, snímačov plavákovej hladiny, bezkontaktných potenciometrov, malých snímače uhlovej polohy a snímače polohy malého zdvihu.

Programovateľný rozsah merania a viacbodová kalibrácia umožňujú flexibilitu a množstvo výstupných protokolov umožňuje použitie jedného integrovaného obvodu vo viacerých aplikáciách.

Protokol s krátkym kódom PWM umožňuje uskutočňovať a prenášať merania po detekcii spúšťacieho impulzu.

To znamená, že až 4 senzory môžu byť synchronizované až do 2 kHz, čo umožňuje súčasné magnetické merania s deterministickou latenciou.

Okrem toho Melexis tvrdí, že IC má vysokú obnovovaciu frekvenciu a nízku hlučnosť, čo umožňuje vysoké rýchlosti regulačnej slučky.

Zariadenie má tiež 48-bitové programovateľné identifikačné číslo.

Pri štandardnej prevádzkovej teplote a pri štandardnom napájacom napätí medzi 4,5 - 5,5 je typická frekvencia hlavných hodín 24 MHz s celkovým posunom ± 3,5%.

Prístroj dokáže udržať napájacie napätie 28 V až 48 hodín alebo 37 V až 60 sekúnd, avšak spoločnosť tvrdí, že vystavenie absolútnym maximálnym hodnotiacim podmienkam po dlhšiu dobu môže ovplyvniť spoľahlivosť.