Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500 W PSU pre námorné zaťaženie

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Napájaný menovitým 24 V distribuovaným zdrojom (rozsah 18 až 36 V), ENMA500D24 / 2 × 27-CC poskytuje dva izolované výstupy 27 Vdc 20A.

Droop na 10 V po dobu 10 s sa dá prispôsobiť a účinnosť je> 85%.

Ak sa nevyžaduje redundancia, ale aplikácia potrebuje dva nezávislé výstupy, je možné 540W rozdeliť medzi dva 27 V výstupy v akomkoľvek pomere.


Zahrnutá je ochrana proti prepólovaniu vstupu, skratu, prehriatiu, prepätiu a prepätiu a je navrhnutá podľa normy EN60068-2-x a spĺňa bezpečnostnú normu EN 60950.

Po zapečatení do puzdra IP56 kvôli odolnosti voči vysokotlakovým a ťažkým vodným postrekom má jednotka PSU vonkajšie chladiče na výmenu tepla medzi vnútornými komponentmi a okolitým vonkajším prostredím.

„Lode a lode sú plné elektrických a elektronických zariadení, ktoré si vyžadujú robustné a bezpečné zdroje energie,“ uviedol Powerbox. „Aj keď veľa aplikácií môže byť poháňaných námornými certifikovanými komerčnými napájacími zdrojmi, ostatné sú veľmi špecifické a vyžadujú si jedinečné riešenia napájania navrhnuté tak, aby sa spojili s konečnou aplikáciou.“

Servomotory používané na ovládanie „rýchlospínaných ventilov“ na bezpečnostné účely v palivových vstrekovacích čerpadlách, orientovateľných lodných skrutkách a riadení motora sú niektoré z aplikácií, na ktoré sa spoločnosť zameriava. výrobcov rýchlospínaných výrobcov ventilov často používajú dva nezávislé zdroje napájania na zabezpečenie redundancie. Avšak vzhľadom na to, že zariadenie je nainštalované vo veľmi kompaktnom a drsnom prostredí, môže to byť pre inštalatéra výzvou. “