Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Rozdielne rozsahy Wi-Fi batérií pre automotove

TiePie-automotive-scopes

Tieto „WiFiScopes znamenajú nový vývoj inžinierstva TiePie, prvého a automobilového priemyslu s jediným pripojením Wi-Fi
testovať rozsahy s diferenciálnymi vstupmi “, podľa spoločnosti, ktorá minulý týždeň uviedla štyri univerzálne rozsahové vstupy Wi-Fi. „Rozdielne automobilové rozsahy sú pre automobilových inžinierov každý deň osciloskopy a môžu byť
používa sa prostredníctvom pripojenia LAN, Wi-Fi alebo WAN Ethernet, ale aj napriek tomu s pripojením USB 2.0 / 3.0. “

Zabudovaná batéria umožňuje úplne bezdrôtové diferenciálne merania s úplnou galvanickou izoláciou a káblový Ethernet umožňuje prevádzku na veľké vzdialenosti. „S pripojením Wi-Fi je možné bezdrôtové merania vykonávať na aute, kde počítač nemusí byť hneď vedľa auta,“ povedal TiePie a dodal, že nie sú potrebné špecifické znalosti o sieťach a pridružený počítač „Multi Channel“ softvér predstavuje dostupné nástroje USB a sieťové nástroje, ktoré sa majú vybrať.

Kontinuálne získavanie údajov v reálnom čase je možné prostredníctvom WiFi, LAN, WAN alebo USB, pričom rýchlosť sa mení v závislosti od rozhrania - najvyššia dostupná je 200 ms / s.


Diferenciálne merania sa uskutočňujú prostredníctvom jediného konektora BNC, iba jeden z rozsahov (pozri tabuľku nižšie) má možnosť jednostranného ukončenia.

Podobne ako v režime režimu môže pridružený softvér ovládať prístroje ako: analyzátor spektra, záznamník údajov, voltmeter alebo protokolový analyzátor - výsledky sa môžu zobraziť v grafoch, tabuľkách a na displeji v móde.

Softvér obsahuje automobilové funkcie, ako napríklad: signál kľukového hriadeľa sa môže zmeniť na graf otáčok motora (ot / min) alebo sa môže zobraziť ako uhol kľukového hriadeľa v závislosti od času. Signály pracovného cyklu a signály modulované šírkou impulzu, napríklad používané na pohon ventilov, možno previesť do grafov.

Rýchle nastavenie umožňuje výber meraní pomocou niekoľkých hodín myši. K dispozícii je viac ako 700, vrátane bežných automobilových snímačov a akčných členov, každý obsahuje požadovaný nástroj
nastavenia, príklady signálov a základné informácie o spôsobe pripojenia prístroja.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Maximálna vzorka / s 1G 500M 50M
Rozhodnutie 8/12 / 14/16 bitov 8/12 / 14/16 bitov 12/14 / 16bit
nárazník 256 Mpoint 256 Mpoint 128kpoint
Šírka pásma 250MHz 250MHz 50MHz
vstupy diferenciál /
single-ended
diferenciál diferenciál
SureConnect každý kanál každý kanál každý kanál
ostatné SafeGround
na každom kanáli
znížený výkon
znížený hluk
základná cena E 2128,00 E 1794,00 E 1888,00

K dispozícii je webová stránka.